93 725 61 97

Celebrem Sant Francesc envoltats de natura

Celebrem Sant Francesc envoltats de natura

El passat 4 d’octubre, tota l’escola va realitzar al pati una pregària conjunta al pati per a saber valorar els diferents elements de la natura com així ho va fer Sant Francesc. El més important aquest curs, ja que n’hem fet el nostre lema, l’aigua.

Els alumnes d’infantil van rodejar-se d’animals de granja i van gaudir d’una estona a la natura amb ells i van aprendre sobre com els cuiden els ramaders.

Els cursos de primària van fer una visita al CRAM, buscant valorar la biodiversitat marina i aprenent com cuidar aquells éssers vius que necessiten d’un espai aquàtic net i sa pels animals i plantes.

Els grups més grans de l’ESO van poder entrar en contacte directe amb l’entorn natural i els seus regals amb una passejada conjunta, amb la qual van poder valorar les joies que ens aporta el nostre territori quan sortim dels entorns urbans.

Com cada any, vam poder gaudir de diferents formes en companyia dels nostres companys i companyes; a més de poder reflexionar sobre el lema d’aquest any i valorar el nostre entorn i els éssers vius que l’habiten.

Categorías
CreaEscola Quality Certificate for Education Website